sobota, 30. oktober 2010

Odkrila zanimiv blog

Malček sem brskala med slovenskimi blogi in sem odkrila enega zanimivega novega blogerja. No sej ni nič posebnega, pač en fant, ki piše blog. Pritegnila me je predvsem tema njegovega prvega bloga, razmišljal je namreč o puncah in se spraševal zakaj je tako težko najti tisto pravo. Nekaj podobnega kot se zadnje čase sprašuje tudi Maja (s to razliko, da ona išče fanta, ne pa punce). Najboljše, da si kar sami preberete na http://kakosi.blog.siol.net/.

4 komentarji:

  1. Zanimivo pisanje tukaj gor. Prebral sem nekaj blogov, in moram reči da imam tudi sam tovrstno težavo; kje sploh najti punco, kam iti, da bi našel punco za resno zvezo. Na predavanja na faksu hodi le 6 punc, toda vse imajo fanta, od tega je ena že noseča. Torej pri njih nimam kaj iskat.
    Potem sem poskusil na enem spletnem forumu, si kakšen teden dopisoval, res je izgledalo obetavno, ko pa sem se eno jutro spet ulogiral na FB, da bi njej spet poslal sporočilo, me je čakalo zame neprijetno presenečenje: pisalo ji je, da je v zvezi.
    Potem kje zunaj mi še ni uspelo spoznati kakšno punco, recimo kadar grem na sprehod, je v mestu mrtvilo, nikjer žive duše, torej spet nič.
    Včlanjen sem v društvo študentov, vendar je težava v tem, da gre za delegacijsko zadevo. Društvo šteje okoli 200 članov, toda zdi se mi, da jih imajo le zato da izpolnjujejo kvoto, kar jim omogoča črpanje državnih sredstev. Na naših srečanjih (seje, projekti itd.) je vedno največ 10 ljudi, pač so to vedno ene in iste osebe, od tega le 4 punce, ki so pa spet vse že oddane, imajo fanta. Če ima društvo 200 članov, se sprašujem, kje se skrivajo vsi ti ljudje.
    Kar se tiče diskotek in lokalov, tja ne zahajam, ker mi ni do tega, sploh pa se sprašujem, kakšne so šanse za to, da bom tam našel partnerico za resno zvezo, kot tudi dejstvo, da sem zelo sramežljiv, nimam poguma pristopit k punci za sosednjo mizo. Namreč nekaj časa sem prakticiral obiskovanje klubov, diskotek, lokalov, pa je bil rezultat vsakič isti; nikoli navezal stik s kakšno punco na takem kraju.
    Torej, kje sploh iskat, spoznavat punce?

    OdgovoriIzbriši
  2. Moj nasvet: ne išči, ker bo samo prišlo do tebe. Bolj se boš s tem obremenjeval, slabše bo. Uživaj v življenju takem kot ga imaš v tem trenutku, parterka bo že prišla ko bo čas za to primeren. :) Hočem ti povedat, da sprejmi situacijo takšno kot je, in poišči pozitivne smernice v življenju. Ne vrti se vse samo okrog partnerja. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Mogoče lahko poskusiš kakšne nove dejavnosti, ki te zanimajo pa do sedaj še nisi našel dovolj motivacije, da bi se jih lotil. Vsaka nova dejavnost je namreč tudi priložnost za spoznavanje novih ljudi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Še en zanimiv blog: http://kakosi.blog.siol.net/2010/11/02/poklicati-ali-ne-poklicati/

    OdgovoriIzbriši